fbpx

Visionen – Nästa Nivå Falkenberg

Visionen – Nästa Nivå Falkenberg

Visionen – Nästa Nivå Falkenberg 1455 799 Näringslivet Falkenberg

Projekt för företagsamt nätverkande
I projektet Nästa Nivå Falkenberg ingår ca 125 företagsamma och engagerade personer inom näringsliv, föreningsliv, kommun och andra moderna sammanslutningar från hela kommunen.

En del i projektet är att göra en visionsskrift, byggd på intervjuer med ett antal personer som presenterar sina tankar och visioner om Falkenberg för våra närmaste tio år. Vi har därför valt ut några spännande profiler från hela kommunen och hoppas att de förmedlar en känsla du som läsare kan ta till dig och stimuleras av.

Du möter Sara Wennerström, Leonard Wolfhagen, Elenor Störby, Bozo Lukanovic, Micheline Attalah, Christian Dahlqvist, Elisabeth Lagnell, Frej Andressen.

I Falkenberg finns en oerhört betydelsefull anda där nätverkande och samarbete utgör viktiga ledord mellan både kollegor och konkurrenter. Vi är övertygade om att det är som KONKULLEGOR vi skall fortsätta vår utveckling och ta oss till NÄSTA NIVÅ FALKENBERG.

Trevlig läsning!

HÄR KAN DU KLICKA FÖR ATT TA DEL AV VISIONERNA >>>

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy