fbpx

Vill du bli en av hundra som utvecklar vår kommun?

Vill du bli en av hundra som utvecklar vår kommun?

Vill du bli en av hundra som utvecklar vår kommun? 872 404 Näringslivet Falkenberg

Vill du bli en av hundra som utvecklar vår kommun?

Nu är det dags att nominera dig själv eller den du tycker skall delta. 100 personer har chansen att delta – blir det du? 

 

Falkenbergs projekt Nästa Nivå Falkenberg syftar till att genom inspirerande föreläsningar med Klas Hallberg lyfta Falkenbergs kommun ytterligare när det gäller ambition och företagsklimat. Målet är att ge 100 viktiga och företagsamma nyckelpersoner ny energi och nya verktyg för att stärka vårt engagemang och inte slå av på takten och vara för nöjda. Nästa Nivå ska skapa nätverk och bidra till att bygga Västsveriges starkaste företagsklimat. Ett projekt som finansieras av Framtidsbanken, Falkenbergs Sparbank.

Fram till den 15 augusti vill vi ha förslag på drivna och spännande personer. Inbjudan gäller både dig som är ny i Falkenberg eller hamnat i en ny position och behöver nya nätverk eller som varit med i tidigare Broa Över- och Broa Vidare-projekt.

 

 

Vi nätverkar, inspirerar och påverkar tillsammans för ett företagsamt och hållbart Falkenberg.

 

 

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy