fbpx

Tips & Länkar

Tips & Länkar

Tips & Länkar

Tips & Länkar

Att få tips som företagare är värdefullt. Vi har troligtvis inte samlat allt här, men försöker hänvisa dig till vad som kan vara aktuellt och intressant för dig att kika mer på, beroende av vad du är ute efter och var du är i din företagsresa.

Här nedan finns lite kort förklaring om olika nätverk och instanser du kan ha nytta av. De ligger i bokstavsordning och har länkar in till respektive hemsida när du klickar på namnet. Där hittar du mer information.

Glöm inte gilla oss på LinkedIn, Facebook och Instagram – då ser du vad vi tipsar om just nu.

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser. Och har ett fokus på tillväxt.

Här hittar du deras arbetsförmedlingen och deras sida för rekryteringsverktyg och digitala tjänster.

Business Sweden arbetar på uppdrag av regeringen och det privata näringslivet för att hjälpa svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige.

Connect jobbar med tillväxtföretag som söker kapital eller kompetens, eller en kombination av båda. Deras kunder befinner sig i ett start-up skede eller är idag etablerade små eller medelstora företag. I sina processer sätter de bolagets behov och utmaningar i fokus och skräddarsyr nätverk runt entreprenören för att kunna jobba med bolagets tillväxtfrågor.

Coompanion Halland hjälper er som vill göra något för andra med andra.  Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, precis har startat eller redan är igång med er verksamhet hjälper de er att förverkliga era idéer och drömmar. De är experter på kooperativt och hållbart företagande. Hos Coompanion får ni kostnadsfri rådgivning, hjälp att söka finansiering eller att hitta andra att samverka med.

kommun.falkenberg.se
På kommun.falkenberg.se hittar du serviceinformation för dig som företagare. Via Företagscenter FBG nedan når du personerna på kommunens näringslivsavdelning.

falkenberg.se
På falkenberg.se får du tips på evenemang, restauranger och utflykter.

Falkenberg växer
Detaljplaner och byggprojekt som visar hur Falkenberg förändras och växer.

Falkenberg är den perfekta platsen att bo och driva företag på. Här är ingen företagsdröm varken för stor eller för liten. Dessutom har vi ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som du kan räkna med. Vi gör din företagsresa enklare. Kontakta oss på näringslivsavdelningen, Falkenbergs kommun. 

FBG Invest är ett nätverk av ett antal investerare och bildades för att bygga grunden till ett lokalt dedikerat riskkapital. Är du i start-up och är intresserad av riskkapital så skall du titta in här.

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till en hållbar utveckling.

Är en förening för företagare i Falkenberg. Föreningen skall stötta företagare samt stimulera andra till att bli företagare. Företagarna i Falkenberg skall, som en intresseförening för företagare, bidra till att fler vill och vågar satsa på företagande.

Sydsvenska Handelskammaren är en privat organisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Vi är Sydsveriges största affärsnätverk, företagens egen lobbyist och expert på internationell handel.

Hos Nyföretagarcentrum får du hjälp att ta steget till eget. De erbjuder kostnadsfri rådgivning kring hur du gör verklighet av din idé.

De guidar dig genom startprocessen och hjälper dig med frågor som rör till exempel affärsidé, marknad, budget, avtal, försäkringar och mycket mer.

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Deras uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige skall ha bästa möjliga villkor för att verka och växa.

Samlad information till företagare från myndigheter.
Anmäl dig med fördel till deras nyhetsbrev på deras sida, så missar du inte något.

Är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med närmare 3 000 medlemsföretag från hela Västsverige. Vi arbetar med att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige genom att hjälpa företagen göra fler och bättre affärer och genom att påverka politiska beslut.

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy