fbpx

Malin Grip

Jag är byggbesiktningsman på Sköld Forsberg Byggkonsult och stöter dagligen på spännande frågeställningar, juridiska som byggtekniska. Mitt arbete är ständigt utvecklande och jag trivs i en miljö där jag kan vara social, ödmjuk och föra byggbranschen framåt.

Oavsett om jag går in i sportiga aktiviteter, bakar surdeg eller är ute på ett vildmarksäventyr uppslukas jag lätt. Jag har lätt att ta mig an nya uppgifter och ser fram emot att använda mina positiva egenskaper i föreningen.

Att kunna leva sitt liv på landet och att det skall fungera på bästa sätt är något jag brinner för. Skola och utbildning är en annan del där jag ser fram emot att bidra till att våra företag kan hitta sin kompetens, gärna genom bra samverkan med högskolor.

Privat trivs jag bäst i naturen och uppskattar en löprunda lika mycket som en vandringsled eller ett öppet hav. Jag har en stark tro på att vi mår så mycket bättre om vi tar hand om dels vår psykiska, som fysiska hälsa. I Glommen har vi hittat hem och där växer våra två fotbollsintresserade barn upp i en trygg miljö.

Tel: 0346 487 69
E-post: malin@skoldforsberg.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy