fbpx

Karin Berntson

Som dryckesutbildare på Carlsberg Sverige delar jag med mig av min kunskap och skapar förståelse för våra produkters uppbyggnad och smaker. Jag reser i hela landet och får dagligen uppleva många härliga möten med människor som ska hantera och föra mat- och dryckeskulturen vidare.  Kanske är det världens bästa jobb?

Sociala stunder, middagar med familj och vänner är stunder jag värdesätter. Laga mat och hitta smakkombinationer är bland det bästa jag vet. Så jag känner verkligen att jag bor helt rätt. Tillsammans måste se till att fler får upptäcka och uppleva Falkenberg med sitt kulinariska utbud.

Jag håller mig igång och laddar mina batterier när jag tränar vilket kan bli både på spinningcykeln eller när jag tar härliga promenader i rask takt.

Tel: 070-873 92 83
E-post: karin.berntson@carlsberg.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.