fbpx

Fredrik Carlsson Sjöö

Mitt intresse för mat och att kombinera det med god dryck tillsammans med min nyfikenhet att förenkla och tänka nytt har troligen drivit mig till vad jag gör idag.

Från att i unga år jobbat som kock driver jag företaget FC Vin & Event där vi skapar event av alla de mest skiftande slag, både lokalt och på andra orter. Min kreativitet, nyfikenhet och intresse för att leverera en helhet eller delar gör jobbet kul och intressant. Då mitt jobb även handlar om att förflytta saker blev jag med tre lastbilar för en tid sedan vilket gör att vi även kan bistå andra företagare med deras transporter. Utveckling är kul!

I mitt uppdrag ser jag fram emot att bidra med mitt intresse för upphandlingar och tillstånd där jag gärna och ofta vill hitta vägar som förenklar för alla parter. Att Falkenberg fortsatt skall vara en attraktiv stad för besöksnäringen ligger mig även varmt om hjärtat.

Familjen består av fru och tre barn i olika åldrar och när jag inte umgås med dem lägger jag tid på mitt intresse för vin i mitt uppdrag som ordförande för Munskänkarnas sektion i Falkenberg.

Tel: 070-558 32 05
E-post: fredrik@vinevent.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy