fbpx

Fredrik Carlsson Sjöö

Mitt intresse för mat och att kombinera det med god dryck tillsammans med min nyfikenhet att förenkla och tänka nytt har troligen drivit mig till vad jag gör idag.

Från att i unga år jobbat som kock driver jag företaget FC Vin & Event där vi skapar event av alla de mest skiftande slag, både lokalt och på andra orter. Min kreativitet, nyfikenhet och intresse för att leverera en helhet eller delar gör jobbet kul och intressant. Då mitt jobb även handlar om att förflytta saker blev jag med tre lastbilar för en tid sedan vilket gör att vi även kan bistå andra företagare med deras transporter. Utveckling är kul!

I mitt uppdrag ser jag fram emot att bidra med mitt intresse för upphandlingar och tillstånd där jag gärna och ofta vill hitta vägar som förenklar för alla parter. Att Falkenberg fortsatt skall vara en attraktiv stad för besöksnäringen ligger mig även varmt om hjärtat.

Familjen består av fru och tre barn i olika åldrar och när jag inte umgås med dem lägger jag tid på mitt intresse för vin i mitt uppdrag som ordförande för Munskänkarnas sektion i Falkenberg.

Tel: 070-558 32 05
E-post: fredrik@vinevent.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.