fbpx

Elisabeth Lagnell

Sedan 1996 har jag varit med och utvecklat Laxbutiken i Heberg till den mötesplats, restaurang- och delikatessverksamhet den är idag. Jag brinner för att förbättra, förnya och skapa positiva upplevelser för våra gäster och besökare. Under resans gång har Laxbutiken expanderat till Ljungskile och Kungsbacka, och sedan 2016 driver vi även fisk-och skaldjursrestaurangen Buhres Fisk i Kivik.

I mitt jobb som vd för koncernen med företag i fyra olika kommuner ser jag vikten av det positiva företagarklimat som Falkenberg har. Jag tycker det är roligt att få vara med och påverka i den riktningen, och även att fortsätta arbetet med att sätta Falkenberg på kartan som den fantastiska mötes- och matdestination vi är.

Privat älskar jag kontrasterna i livet, allt ifrån tuffa bergsvandringar och styrketräning till lugnt trädgårdspåtande, stimmiga storstadsrestauranger och glittriga fester.

Tel: 0730-91 03 28
E-post:elisabeth@lagnellgroup.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy