fbpx

Samverkan

Möten med kommunledningen

Näringslivet Falkenberg har täta kontakter med kommunens politiker och tjänstemän. Styrelsens arbetsutskott (AU) träffar regelbundet representanter från kommunledningen och ledande kommunpolitiker tillsammans med näringslivschef, Jan Melkersson. Dessa träffar sker sex gånger per år.

Träffarna karakteriseras av en konstruktiv och öppen attityd från båda sidor. Ett flertal frågor har i samverkan lösts till alla parters belåtenhet.

Har du något du vill att vi skall ta upp på när vi träffar kommunledningen?  Kontakta gärna vår verksamhetsledare eller någon i vår styrelse och förmedla vad du vill att vi skall lyfta.

Affärsutveckling Successteam

Har du en ledande position eller är företagare och vill utveckla din verksamhet och din roll som ledare/företagare kan Successteam vara något för dig.  I Successteam ingår du i ett affärsutvecklingsteam bestående av 6-8 företagare/ledare. Ni träffas en gång i månaden under ett halvår, för att hjälpa varandra att utvecklas både företagsmässigt och personligen genom att:

  • Utbyta erfarenheter
  • Skapa nya affärskontakter
  • Utveckla nya produkter, tjänster och kunderbjudanden
  • Agera bollplank, stöd och ”kollegor” till varandra

Du hittar mer läsning om vad det innebär, vad tidigare deltagare tycker samt hur du anmäler ditt intresse via länken här nedan.
Länk till Affärsutveckling Successteam >>>

Arrangör: Näringslivsavdelningen Falkenbergs kommun och Näringslivet Falkenberg

FBGmodellen – där skolor och företag möts

Vi vill främja samarbeten mellan skolor och näringslivet i Falkenberg för att säkerställa framtidens kompetensförsörjning. Därför är vi engagerade i skolan och verkar för att näringslivet skall finnas med och samarbeta under elevernas hela skoltid.

Du som företag kan ta ett aktivt engagemang genom att registrera dig i den digitala plattform som finns – där hittar du även mer läsning.

Till FBGmodellen.se >>>

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy