fbpx

Tigerns industribemanning AB

Tigerns industribemanning AB

Tigerns industribemanning AB 150 150 Näringslivet Falkenberg

Tigerns industribemanning AB

Branschen: Socialt arbete

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens.

På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Idag är Tigerns Industribemanning ett växande bemanningsföretag, med huvudkontor i Falkenberg och lokalkontor i Gävle. Tigerns etablerades som bemanningsföretag i december 2019. Tidigare hette vi Tigermarks Montage AB, som specialiserade sig inom montage mot lastbilspåbyggnad.

Tigerns Industribemanning blev grundat av Patrik Tigermark då efterfrågan på personal blev större och det uppstod ett behov av att ombilda företaget till bemanningsföretag.

Kontakt

Telefon: 076 009 20 77

E-post: patrik@tigerns.se

Hemsida: https://www.tigerns.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy