fbpx

Kemea Bokföring AB

Kemea Bokföring AB

Kemea Bokföring AB 150 150 Näringslivet Falkenberg

Kemea Bokföring AB

Branschen: Administration, ekonomi, juridik

Kemea Bokföringsbyrå bedriver en bokföring & Redovisningsbyrå. Ägarna till Kemea har under många år arbetat med ekonomi och löner för både koncerner och småföretagare. Vi arbetar idag med olika sorters verksamheter, med kunder som driver butiker och försäljning, konsulter, E-handelsföretag, byggföretag, fastighetsföretag, eventföretag med mera.

Vi brinner för att optimera processer och effektivisera administration så kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi förmedlar kontakt med Revisorer avseende tjänster som start av aktiebolag, revision, skatt, deklarationer, affärsrådgivning såsom generationsskiften och olika bolagsförändringar. Är ni en potentiell företagare som vill starta en verksamhet kan vi hjälpa till med att göra resultat och likviditetsbudget samt förmedla kontakt och vara ett stöd i processen för inköp av ett aktiebolag. Vi kan också hjälpa till med ansökningar till skatteverket och bolagsverket samt stödja er i kontakt med finansiär.

 

Kontakt

Telefon: 070 180 57 70

E-post: info@kemea.se

Hemsida: https://kemease.wordpress.com/

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy