Adecco

Adecco

Adecco 150 150 Näringslivet Falkenberg

Kort beskrivning:

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Rätt person för rätt tillfälle! Vi hjälper dig inte bara att tillgodose dina kortsiktiga behov utan gör också ditt företag mer konkurrenskraftigt. Med oss slipper du allt krångel.
Toppa ditt arbetslag med våra handplockade talanger. Med flera års erfarenhet från rekrytering är vi experter på att hitta rätt person för att täcka just dina behov. Snabbt, smidigt och enkelt.

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

 

Kontakt: Christopher A´son Strandahl

Antal anställda: 8

Adress: Köpmansgatan 8

Postnr: 302 42

Postadress: Halmstad

Tel: 0736-84 73 69

E-mail: christopher.ason-strandahl@adecco.se

Hemsida: www.adecco.se

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
X