fbpx

Detta är Nästa Nivå Falkenberg!

Detta är Nästa Nivå Falkenberg!

Detta är Nästa Nivå Falkenberg! 320 180 Näringslivet Falkenberg

Det är mycket som pekar uppåt i Falkenberg men vi kan inte ta framgång för given utan måste ständigt jobba för att utveckla oss vidare. Vi närmar oss 50 000 invånare, har ett företagsklimat i svensk toppklass och en tillväxt bland företag som ökar mest i Halland. Näringslivet Falkenberg har därför bestämt sig för en ny spännande satsning kallad Nästa Nivå Falkenberg.  Projektet syftar till att genom en inspirerande utbildning lyfta oss ytterligare när det gäller ambition och företagsklimat.

 

Projekt för företagsamt nätverkande
I projektet Nästa Nivå Falkenberg ingår företagsamma och engagerade personer inom näringsliv, föreningsliv, kommun och andra moderna sammanslutningar från hela kommunen. Dessa kommer att träffas vid fem tillfällen mellan januari och maj 2020. Vi tror att engagerade personer behöver uppmuntras för att ytterligare kunna lyckas och utbildningen kommer på många sätt både bygga nya nätverk och ge deltagarna stimulans. Vid träffarna erbjuds deltagarna ett spännande inspirationskoncept med Klas Hallberg där man uppmuntras att både använda erfarenhet och vara nyfikna på det nya. I utbildningen kommer vi även att titta på Falkenberg lite mer strategiskt och hur andra ser på oss utifrån och vad som är våra främsta tillgångar och möjligheter.

Målet är att ge viktiga aktörer energi och verktyg för att på ett hållbart sätt ta nästa steg i Falkenbergs utveckling.

 

Anmälda projektdeltagare
Under sommaren bjöd vi  in till projektet och fick ett enormt genomslag med en bra bit över 200 intresserade från hela kommunen. Hur gärna vi än ville kunde tyvärr inte alla beredas plats i projektet. Styrelsen hade ett tufft jobb när det gällde urvalet som gjordes efter olika kriterier som t ex branscher, kön, kulturell bakgrund och geografisk spridning. Ett annat mål var att  60% av deltagarna inte skulle ha varit med i något av våra tidigare Broa Över- och Broa Vidare-projekt. Vi har helt enkelt velat få en så bra blandning som möjligt av deltagare och det har vi fått.

Av de slutligt inbjudna deltagarna kunde man anmäla sig fram till den 15 oktober och nu är en total lista med anmälda 120 deltagare klar och ni kan se alla namnen på länken nedan.

Deltagare till Nästa Nivå Falkenberg >>>

 

Tidsplan för projektet
Vi träffas första gången onsdagen den 22 januari mellan kl. 12 – 17 på Storan i Falkenberg där vi först bjuder på lunch och sedan rivstartar på utbildningen. De efterföljande träffarna sker sedan vid samma tid och plats den 12 februari och 18 mars samt kvällstid på Stadsteatern den 15 april och med en Offkick den 14 maj.

 

 

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy
    X