fbpx

Årets innovation – Inducut UF tog SM guld!

Årets innovation – Inducut UF tog SM guld!

Årets innovation – Inducut UF tog SM guld! 1024 576 Näringslivet Falkenberg

STORT GRATTIS till Inducut UF från Falkenbergs gymnasieskola som tog hem den prestigefyllda förstaplatsen i Årets Innovation med sin Inducutter. Alexander Johansson och Marcus Wehbi som går tredjeåret på teknikprogrammet ligger bakom UF-företaget.

Affärsidé: Att deformera polyesterbandsavfall till en mindre volym är både väldigt svårt och tidskrävande på grund av materialet höga elasticitet. Innovationen Inducutter fungerar på liknande sätt som en dokumentförstörare och ska tugga ner banden till en mindre storlek som uppskattas att minska volymen med upp till 90%

Finaltävlingarna inleddes under förra veckan och fortsatte fram till prisutdelningen som livesändes via på Ung Företagsamhets hemsida. För andra året i rad hölls både tävlingar och prisutdelning helt digitalt.
Här når du prisutdelningen >>>

Den 11 maj avgjordes SM i Ung Företagsamhet 2021, där 205 finalistföretag och över 800 elever från hela landet gjorde upp om SM-guld i en mängd olika kategorier.
SM invigdes av Prins Daniel och Region Halland hade hela 8 UF-företag med i final!

Årets Innovation 2021

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy