fbpx

Årets Falkenbergare 2022

Per Stenström, Årets Falkenbergare 2023

 

I priskriterierna framgår det att priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg. Årets Falkenbergare ska ha bidragit till att positivt stärka Falkenberg genom sitt arbete och engagemang. 

Priset Årets Falkenbergare 2023 delades ut i samband med Falkenbergs Näringslivsdag den 6 mars 2024.

En väldigt överraskad och överväldigad pristagare fick blommor, diplom samt en check på 10 000 kronor att skänka till något som ligger pristagaren varmt om hjärtat.

Motivering:

”Genom ett outtröttligt engagemang och innovativt tänkande, har denna entreprenör och visionär inte bara satt Falkenberg på kartan, utan också visat hur man kan driva branschen och samhället mot en hållbar framtid. Årets pristagare har förädlat sitt arv och lagt grunden för en ljus framtid för kommande generationer genom sin kärlek och styrka för bygden, kunskap från tiden och känsla för kvalité.

Årets Falkenbergare 2023 står som en kraftfull påminnelse om att verklig utveckling kräver ständig rörelse – står man stilla går man baklänges.”

 Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke
2017 Boris Lennerhov
2018 Karin Torstensson
2019 Annika Korenado Andersson
2020 Glenn Johansson
2021 Olivia Schough
2022 Magnus Wernersson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy