fbpx

Årets Falkenbergare 2022

Magnus Wernersson, Årets Falkenbergare 2022

” Detta är en person som visat att det som växer upp i myllan på Falkenbergs landsbygd kan bli stort nog för att erövra hela Sverige.

Genom ett enträget arbete bidrar årets pristagare till att få näringsliv, tjänstepersoner, politiker och föreningar att skapa en positiv attityd tillsammans.

Denna morfar, kallad Falkenberg, har blivit hela Sveriges revypappa och gjort staden till en given destination för den som vill förlänga livet med ett gott skratt.

I priskriterierna framgår det att priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg under 2022. Årets Falkenbergare ska ha bidragit till att positivt stärka Falkenberg genom sitt arbete och engagemang. 

Priset Årets Falkenbergare 2022 delades ut i samband med Falkenbergs Näringslivsdag den 8 mars 2023. Magnus Wernersson fick ta emot sitt pris av juryns ordförande Christian Dahlqvist och Brittis Benzler landshövding i Halland.
En väldigt överraskad och överväldigad pristagare fick blommor, diplom samt en check på 10 000 kronor att skänka till något som ligger pristagaren varmt om hjärtat.

Prissumman skänktes till Falkenbergs FF i samband med en hemmamatch där checken lämnades över till en glad och tacksam Patrik Lundgren, klubbchef.

En film finns här nedan från när Magnus Wernersson tog emot priset.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke
2017 Boris Lennerhov
2018 Karin Torstensson
2019 Annika Korenado Andersson
2020 Glenn Johansson
2021 Olivia Schough

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy