fbpx

Årets Falkenbergare 2021

Olivia Schough, Årets Falkenbergare 2021

Årets pristagare har via Falkenberg tagit sig till yppersta världsklass. Personen är skicklig i sin idrott och har lyckats nå stora resultat genom att vara en lagspelare som sprider energi till allt och alla.

Det här är en stor förebild som visat att man med glädje och målmedvetet arbete kan komma långt tillsammans med andra. I pristagarens fall till dubbla OS-silver och krönte säsongen med efterlängtat SM-guld.”

I priskriterierna framgår det att priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg under 2021. Årets Falkenbergare ska ha bidragit till att positivt stärka Falkenberg genom sitt arbete och engagemang. 

Priset till Årets Falkenbergare 2021 delades ut i samband med Näringslivsdagen i Falkenberg den 18 maj 2022. Oliva blev lurad till Falkhallen för att lyssna till sin pappas uppträdande men fick istället själv gå upp på scen och ta emot sitt pris av juryns ordförande Christian Dahlqvist och föreläsare Jennifer Wegerup.
En väldigt överraskad, darrig och överväldigad pristagarinna fick blommor, diplom samt en check på 10 000 kronor att skänka till något som ligger pristagaren varmt om hjärtat.

Prissumman skänktes till Rädda Barnen i Falkenberg och tre ungdomars projekt Unga för Unga. De arrangerade en konsert lördagen den 28:e maj till förmån för barn i kris och där insamlade pengarna sedan gick vidare till att hjälpa barnen som far illa i Ukrainakriget.

En film finns här nedan från när Olivia Schough tog emot priset.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke
2017 Boris Lennerhov
2018 Karin Torstensson
2019 Annika Korenado Andersson
2020 Glenn Johansson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy