fbpx

Årets Falkenbergare 2020

Glenn Johansson, Årets Falkenbergare 2020

“Årets pristagare är en visionär som brinner för Falkenberg och som gärna går en extra mil för att nå sina mål.

Genom att låta företaget växa hållbart förser han oss med både hjärta och värme när världen kopplas in i det moderna datacentret. Glenn Johansson är entreprenören som med envishet, innovation och entusiasm investerat i Falkenberg både när det gäller GleSYS och genom att stötta och hjälpa nya spännande företagare.

Pristagaren är en stolt ambassadör som verkligen vill Falkenbergs bästa.”

 

I priskriterierna framgår det att priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg under 2020. Årets Falkenbergare ska ha bidragit till att positivt stärka Falkenberg genom sitt arbete och engagemang. 

Priset till Årets Falkenbergare 2020 kunde inte delas  ut i samband med den årliga Näringslivsdagen i Falkenberg 2021 som tyvärr fick ställas in på grund av coronapandemin. I stället skedde utnämningen under ett onlinemöte som filmades. Näringslivet Falkenbergs ordförande Lotta Peltoarvo kom sedan och överraskade en något chockad och otroligt glad Glenn Johansson. Då överlämnades blommor och ett fint diplom samt en check på 10 000 kronor.

Glenn Johansson lämnade över sin prissumma på 10 000kr till Svenska kyrkan i Falkenberg. Det är Familjediakonin som står som mottagare och pengarna skall användas till att motverka barnfattigdomen i Falkenberg. Glenn gjorde även en extra insats i samband med överlämnandet och skänkte ytterligare 10 000 kr från Glesys. Se film nedan. 

Ett par filmer finns här nedan från när Glenn överraskades och när Glenn föreläste på Näringslivsdagen 2019 under rubriken “Är Falkenberg så unikt?”.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke
2017 Boris Lennerhov
2018 Karin Torstensson
2019 Annika Korenado Andersson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy