fbpx

Årets Falkenbergare 2019

Annika Korenado Andersson, Årets Falkenbergare 2019

” Med sin smittande passion för humor vet alla runt om i landet vem hon är. Pristagaren har den folklighet som av tradition blivit så starkt förknippad med vår kommun. Genom sina olika engagemang bidrar hon till både glädje och allas rätt och lika värde i vårt samhälle.

Som ambassadör för sin hembygd medverkar hon i olika initiativ och delar generöst med sig av sin aura som en av Sveriges roligaste kvinnor.”

I priskriterierna framgår det att personen ska vara engagerad, verkat offentligt och satt ett rejält avtryck som bidragit till att utveckla och skapa ett hållbart och företagsamt Falkenberg. Vinnaren ska vara en god ambassadör för Falkenberg men måste inte vara bosatt i kommunen.

Priset till Årets Falkenbergare 2019 delades ut i samband med den årliga Näringslivsdagen i Falkenberg 2020. Annika Korenado Andersson blev lurad till Näringslivsdagen under förevändning att agera prisutdelare. När det väl var dags – blev hon själv pristagare!
Blommor, ett fint diplom samt en check på 10 000 kronor överlämnades under varma applåder från den stora publiken. 

Annika Korenado Andersson lämnade över sin prissumma på 10 000 kr till Slöingeskolan. De skall fortsätta att driva sitt viktiga arbete i att förebygga mobbning och att skapa en trygg skolmiljö för eleverna. 

Nedan finns en film från prisutdelningen.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke
2017 Boris Lennerhov
2018 Karin Torstensson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy