fbpx

Årets Falkenbergare 2017

Boris Lennerhov, Årets Falkenbergare 2017

”Med ett starkt engagemang har du som företagsledare tillsammans med dina medarbetare under många år utvecklat Gekås Ullared till Sveriges största besöksmål.

Ditt ytterst målmedvetna arbete har gjort Ullared till en unik destination. På ett generöst sätt har du också bidragit till ett värdefullt samarbete för att utveckla hela kommunen. 

Du är en stor ambassadör för Falkenberg.”

I priskriteriet framgår att priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla och skapa ett företagsamt Falkenberg under 2017.
Pristagaren ska uppfattas som en god ambassadör för Falkenberg men behöver inte vara bosatt i Falkenbergs kommun.

Årets Falkenbergare 2017 delades ut i samband med den årliga Näringslivsdagen i Falkenberg 2018. En överraskad Boris Lennerhov fanns själv på plats i den stora publiken och fick gå upp på scen. Fredrik Reinfeldt läste upp motiveringen och juryn lämnade över blommor, diplom och prissumman på 10 000 kr.

Boris Lennerhov skänkte sina prispengar på 10 000 kr till Falkenbergs Fontänhus som blev otroligt glada. Falkenbergs Fontänhus är en social arbetsrehabilitering i hjärtat av Falkenberg för den med erfarenhet av psykisk ohälsa. Läs mer på deras hemsida >>>.

Nedan visas en film från prisutdelningen.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson
2014
Jill Wegerup
2015 
Kålle Gunnarsson
2016 Lisa Lemke

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy