fbpx

Årets Falkenbergare 2014

Jill Wegerup, Årets Falkenbergare 2014

“För ett modigt, framsynt och starkt initiativ som fick hela Falkenberg på fötter. Pristagarens engagemang visar att öppenhet och tolerans är
viktigt och att Falkenberg är en livsplats i absolut framkant. Vi Jillar dig.”

I priskriterierna framgår det att personen ska vara engagerad, verkat offentligt och satt ett rejält avtryck som bidragit till att utveckla och skapa ett dynamiskt Falkenberg. Pristagaren måste verka i kommunen men behöver inte vara bosatt i Falkenbergs kommun.

Under Näringslivsdagen 2015 delades priset till Årets Falkenbergare 2014 ut. Priset gick till Jill Wegerup och hon fick ta emot priset av Jonas Gardell som medverkade som föredragshållare.

Prisutdelningen blev både fin och känslosam och Jill passade också på att tacka alla som bidrog till att göra arrangemanget
Pride Falkenberg – vem du än är till en så stor succé. Festivalen som hölls för första gången lördagen den 14 juni 2014 blev en kärleksfest med fokus på alla människors rätt att vara sig själva och älska vem de vill.

Förutom blommor och ett fint diplom fick Jill även ta emot en check på 10 000 kronor.

Tidigare pristagare
2013 Lars-Eric Nilsson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy