fbpx

Årets Falkenbergare 2013

Lars-Eric Nilsson, Årets Falkenbergare 2013

” Med ett oerhört engagemang och hjärta för Falkenberg har årets pristagare bidragit till att skapa förutsättningarna för en insats som satt avtryck och blivit omtalad runt om i Sverige.

Tack vare en mångårig ledarinsats med ett oförtrutet kämpande blev precis som i sagans värld plötsligt det omöjliga möjligt och 2013 därmed ett historiskt år i Falkenberg.”

I priskriterierna framgår det att personen ska vara engagerad, verkat offentligt och satt ett rejält avtryck som bidragit till att utveckla och skapa ett dynamiskt Falkenberg. Pristagaren måste verka i kommunen men behöver inte vara bosatt i Falkenbergs kommun.

Näringslivet Falkenberg arrangerar årligen en Näringslivsdag och som absolut finalpunkt delades priset till Årets Falkenbergare 2013 ut. Priset som delades ut för första gången på mer än 15 år gick till Falkenbergs FF:s ordförande Lars-Eric Nilsson och han fick ta emot priset av Göran Bengtsson och Annelie Andelen från styrelsen i Näringslivet Falkenberg.

Förutom blommor och ett fint diplom fick Lars-Eric även ta emot en check på 10 000 kronor.

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy