fbpx

Årets Falkenbergare

Här finns alla pristagare, som sedan 2013, fått ta emot priset Årets Falkenbergare. Genom att klicka på namn eller bild hittas mer läsning om vilken motivering som ligger till grund för utnämningen.

Alla pristagare har på något sätt nominerats till priset. En jury med representanter från styrelsen i Näringslivet Falkenberg går igenom inkomna förslag och utser en pristagare utifrån satta kriterier.

” Priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg. Årets Falkenbergare ska ha bidragit till att positivt stärka Falkenberg genom sitt arbete och engagemang. “

Per Stenström

Magnus Wernersson

Olivia Schough

Glenn Johansson årets falkenbergare 2020

Glenn Johansson

Annika_årets falkenbergare 2020

Annika Korenado Andersson

Karin Torstensson

Boris Lennerhov

Lisa Lemke

Kålle Gunnarsson

Jill Wegerup

Lars-Eric Nilsson

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.