Näringslivslunch: Lär känna generation Z - framtidens medarbetare

04sep11:2013:15Näringslivslunch: Lär känna generation Z - framtidens medarbetare

Aktivitetsinfo

Snart är de dina medarbetare och kollegor. Men vilka är de egentligen?

Under höstens första näringslivslunch kommer Sara Fröhling Lindersköld, Ungdomsbarometern, se till att du lär känna dagens unga bättre och får förståelse för framtidens arbetskraft.

Du kommer få svar på:

• Vad kännetecknar dagens unga och vad är viktigt att förstå om deras syn på arbetslivet?
  • Vad är deras förväntningar på dig som arbetsgivare – är pengar allt?

Sara har studerat ungas attityder och beteenden i många år och delar nu med sig av de senaste insikterna från Ungdomsbarometerns många studier på området. Ungdomsbarometern har i över trettio år studerat unga och ger årligen ut analyser och trendspaningar kring ungas vanor, livsstil och syn på tillvaron.

När, var och anmälan

När: Onsdagen den 4 september kl. 11.20-13.15 där vi börjar med lunch.
Var: Laxbutiken i Heberg

Varmt välkommen med din anmälan. Platserna är begränsade.

Denna lunch arrangerar vi tillsammans med näringslivsavdelningen Falkenbergs kommun.

UTSTÄLLARE
Vill du ställa ut? Ta kontakt med Marinette Larsson för mer info.

Varmt välkommen

———————————————

Denna lunch är kostnadsfri för både medlemmar i Näringslivet Falkenberg och icke medlemmar. Om mer än två personer per företag anmäler sig debiteras dessa med 170 kr/person exkl. moms.
Uteblivande och senare avbokning än kl. 12 dagen före debiteras med 200 kr exkl. moms.
Det går bra att lämna över plats till annan. Meddela oss så vi vet.

(Onsdag) 11:20 - 13:15(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy