fbpx

Näringslivslunch - Från jord till bord, Bertegruppen

23nov11:3013:15Näringslivslunch - Från jord till bord, Bertegruppen

Berte Qvarn

Aktivitetsinfo

Från jord till bord – Bertegruppen

Familjeföretaget från Slöinge är känt långt utanför Falkenbergs kommungräns och har fått flera utmärkelser. Bertegruppen består av Berte Qvarn, SIA Glass, Berte Gård, BERTEBOS Stiftelse och Berte Museum. De blev Årets Företagare 2021 i Halland och knep även en andra plats i den stora finalen.
Glassen från SIA har vi nog alla ätit i stora lass och ett och annat mjölpaket kan ha passerat våra köksskåp men vet vi egentligen vad som sker i Bertegruppen idag och hur man rustar för framtiden?

Lovisa Stenström är vd för koncernen och kommer att berätta hur det är att,  i fjortonde generationen, få axla ansvaret att driva släktens arv och miljö vidare.

Vad har skett de senaste 20 åren och hur tar man innovation, teknik och hållbarhet in i framtiden för kommande generationer?

På plats finns även Stefan Sjöstrand, Bertegruppens ordförande som kommer att ta emot Styrelseakademins Guldklubba för Halland.

———————————————

Platserna är begränsade. Medlemmar i Näringslivet Falkenberg har 2 platser inkluderade i sitt medlemskap i mån av plats. Icke medlemmar betalar 170 kr/person exkl. moms.
Uteblivande debiteras med 200 kr exkl. moms.

Tid

(Onsdag) 11:30 - 13:15(GMT+01:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy