fbpx

Näringslivsfrukost - NYTT DATUM!

21maj07:3009:00Näringslivsfrukost - NYTT DATUM!Utmana dina sinnen med Lisa Lemke

Aktivitetsinfo

Kan ändrade frukostvanor få oss att bli mer kreativa? Vi tror det! När vi vågar utmana oss och ta fram superkraften, talangen och kompetensen i möten med andra är vi övertygade om att det händer saker. 

Blomsterjord på bensinmack och underkläder i en golvbutik är nya sanningar och något som bevisar att oväntade samarbeten skapar nya affärsmöjligheter. 

Under denna Näringslivsfrukost kommer du på ett enkelt sätt, tillsammans med Lisa Lemke, att laga en ny frukost (om du vill). Vi kommer även att inspirera dig till att våga tänka utanför ditt vanliga tankemönster – detta tillsammans med några andra. Varmt välkommen till denna spännande frukost där vi testar på nya smaker, utmanar vårt tankemönster och väcker nya ideér.

Kick igång med en cookalong!

Så här går det till

  • Tid: kl. 07.30-09.00
  • Tillsammans med Lisa lagar du din frukost i en inspirerande cookalong – snabbt och enkelt så att alla kan hänga med! (Inköpslista kommer efter anmälan)
  • Vi samtalar i mindre grupper och utmanar vårt tankemönster tillsammans med andra deltagare och avslutar i större grupp.

 Gå in här och gör din anmälan och läs mer >>>

Tid

(Fredag) 07:30 - 09:00

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy