fbpx

Näringslivsfrukost i Ullared

02sep07:3009:00Näringslivsfrukost i Ullared

Aktivitetsinfo

På en Näringslivsfrukost får du, under trevliga former, en enklare frukost och möjlighet att lyssna på intressanta föredrag. Här träffar du också andra företag och representanter från olika organisationer samt från Falkenbergs kommun. Ett utmärkt tillfälle att nätverka, knyta kontakter och byta erfarenheter under mysiga och avslappnade former.

Under denna frukost har vi bjudit in halländska politiker för att känna dem på pulsen så här innan valet. Vi har valt att lägga fokus på att lyfta viktiga frågor för företagare på landsbygden. Exempelvis kommunikation, energi, miljö och lagstiftning. Vad finns det för utmaningar och möjligheter. Och du har naturligtvis själv möjlighet att ställa frågor. Följande politiker finns med oss denna morgon: Elisabet Babic (M), Cecilia Rönn (L), Mari-Louise Wernersson (C), Jan Riise (MP), Jennie Nilsson (S). Vi väntar fortfarande in namn från övriga partier.
Moderator till denna spännande debatt är frilandsjournalist Linda Thulin.

Direkt efter denna frukost så kommer vi att få en rundvisning bakom kulisserna av Sara Ståhle på de nya delarna av hotellet i Ullared. Räknar med att det tar ca 30-45 min och är frivilligt för er som är med på frukosten.

Varmt välkommen med din anmälan!

Hotellet i Ullared kl. 07.30-09.00

 

Tid

20220909 07:30 - 09:00(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.