fbpx

Näringslivsfrukost i Ullared

22apr07:3009:00Näringslivsfrukost i Ullared

Aktivitetsinfo

På en Näringslivsfrukost får du, under trevliga former, en enklare frukost och möjlighet att lyssna på intressanta föredrag. Här träffar du också andra företag och representanter från olika organisationer samt från Falkenbergs kommun. Ett utmärkt tillfälle att nätverka, knyta kontakter och byta erfarenheter under mysiga och avslappnade former.
Föredragshållare vid denna frukost är:

Jennie Nilsson

HUR BEHÅLLER MAN DET LOKALA PERSPEKTIVET PÅ EN NATIONELL ARENA?

Jennie Nilsson, vice ordförande i Näringsutskottet och före detta landsbygdsminister gästar oss och pratar om vikten av att behålla det lokala perspektivet på den nationella arenan. Går det att tänka lokalt, regionalt och lokalt samtidigt? Hur mår Hallands och Sveriges landsbygder och vilka tror Jennie blir de viktigaste landsbygdsfrågorna inför valet 2022?

Mikael Nylander

KÄLLSJÖ BRYGGERI & DELIKATESS – MED PASSION FÖR SMAK OCH INNOVATION

Mikael och Yasmine har högt flygande planer för det gamla mejeriet i Källsjö. Med passion för smak och innovation brygger de ett alkoholfritt alternativ till vin i sina lokaler i Källsjö. Hör Mikael berätta om sin passion för mat och dryck, deras planer för framtiden och om hur det kom sig att de hamnade i Falkenbergs inland.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR >>>

 

 

Tid

(Fredag) 07:30 - 09:00(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy