fbpx

Konferens: Innovations for Tomorrow

14sep13:1016:30Konferens: Innovations for Tomorrow

Aktivitetsinfo

Välkommen till Speed Up Hallands konferens Innovations for Tomorrow!

Tid & plats:
Den 14 september kl. 13.00-16.30 på Halmstad Teater

Tema för dagen är hållbara material, affärsmöjligheter och regional samverkan. Vi kommer att bjuda på inspirerande föreläsningar, workshops och samtal. Dagen till ära gästas vi av den internationellt kända hållbarhetsprofilen Vojtech Vosecky som håller ett mycket uppskattat föredrag om hur vi med ett regionalt perspektiv kan skapa hållbara samhällen med hjälp av cirkulär ekonomi.

Konferensen hålls ihop av den eminenta moderatorn Daniel Sanjay och i samtalspanelen får vi ta del av kloka ord från deltagare som:

Vi har även tagit fram en unik workshop med Jenny Frick som guidar oss igenom the Inner Development Goals (IDG) som är en av dom hetaste hållbarhetssnackisarna just nu.

Ska du gå på Halland ställer om som Region Halland arrangerar den 13-14 september? Innovations for Tomorrow håller till på samma ställe (Halmstads Teater) och tar vid direkt efter lunchen den 14:e, så det är bara att hoppa in. Men glöm inte att anmäla dig här först: https://www.impacthouse.se/event-details/speed-up-innovations-for-tomorrow

Arrangörer:
Coompanion Halland, The Loop Factory, Region Halland, EUs utvecklingsfond

 

Tid

(Torsdag) 13:10 - 16:30(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy