fbpx

Inbjudan: AI som möjliggörare för att snabba på hållbar omställning

10mar08:0009:00Inbjudan: AI som möjliggörare för att snabba på hållbar omställning

Aktivitetsinfo

Är du nyfiken på Artificiell Intelligens?
Visste du att Artificiell Intelligens och Adderad Intelligens (även kallat AI) kan hjälpa ditt företag att tolka data som kan vara svårtydd, tidskrävande eller rent utsagt tråkig för en människa att analysera. Genom AI kan datan bli “intelligent”, eller användbar och kan därefter  användas som möjliggörare för att ställa om befintliga affärsmodeller till exempelvis cirkulära processer.

Kostnadsfri Hållbarhetsfrukost
Den 10 mars mellan kl. 08.00-09.00 arrangerar EMC en kostnadsfri Hållbarhetsfrukost (online) med Anna från HighFive Framtidsarena.

På ett enkelt och engagerande sätt berättar Anna om hur man med hjälp av AI kan skapa nya affärsmöjligheter och konkurrensfördelar.

Presentationen pågår i ca 30 minuter, följt av en diskussionsdel där deltagarna får ställa frågor och diskutera ämnet med både varandra och Anna.

Anmälan & mer info >>>

Arrangör & kontakt: EMC Sverige, info@emcsverige.se

 

 

Tid

20220303 08:00 - 09:00(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.