fbpx

Fysisk och psykisk hälsa - så klarar du utmaningar över tid

09dec13:0014:00Fysisk och psykisk hälsa - så klarar du utmaningar över tid

Aktivitetsinfo

Gratiswebbinarium – Svenska Fotbollsförbundet (SvFF)

Möt landslagsstjärnor, landslagets idrottspsykologiska rådgivare, fotbollsledare och forskare i ett unikt direktsänt webbinarium. Och så Rod och Inger förstås, pensionärerna som bemästrat den allt mer populära sporten Gåfotboll.
Att hälsa, både fysisk och psykisk, är viktigt för att må bra och prestera både privat men även i vår yrkesroll vet vi alla. Varför har vi då så svårt att ”komma till skott” och hur kan vi inom fotbollen bidra med inspiration och tips för att ändra detta?
Temat den här gången är hälsa ur ett förebyggande perspektiv. Vilka psykologiska färdigheter kan man arbeta med för att utvecklas, må bra och prestera tillsammans genom karriären? Varför ska man se karriären ur ett längre perspektiv än bara
”nästa match”?
Hanna Glas (Bayern München) och Viktor Claesson (FK Krasnodar) ger perspektiv från proffslivet i andra länder. Daniel Ekvall och Rasmus Wallin-Tornberg, tränarutbildare på SvFF & idrottspsykologiska rådgivare åt landslagen, tar upp tre fotbollspsykologiska teman som alla kan använda sig av — även utanför planen. Dessutom får du en unik inblick i Gåfotbollen — vad har det för psykiska hälsoeffekter, vem kan spela och hur sätter man igång? Medverkar gör forskaren Inger Eliasson samt Helena Nordlöf från idrottsföreningen Enskede IK och utövarna Rod och Inger. Till sist hinner vi även med ett samtal med månadens ledare Roua Yousef, tränare för flickor 2006 i Rågsveds IF, som intervjuas om hennes arbete och utmärkelsen.

Varmt välkommen!

LÄNK TILL ANMÄLAN >>>

Tid

20201212 13:00 - 14:00(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

  När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretesspreferenser. Det är värt att notera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse på vår webbplats och de tjänster vi kan erbjuda.
  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.