fbpx

Att leva innan man dör - Klas Hallberg

18apr19:0020:30Att leva innan man dör - Klas Hallberg

Aktivitetsinfo

Klas Hallberg, föreläsare och författare gästar Falkenbergs Stadsteater den 18 april.
För oss i Näringslivet Falkenberg är Klas en “kändis” då han dels varit föreläsare på en Näringslivsdag men även föredragshållare vid flera tillfällen under senaste upplagan av projektet “Nästa Nivå”.  I projektet Nästa Nivå Falkenberg ingick handplockade personer (som även ansökt om att få vara med)  från hela kommunen vilka träffades vid fem tillfällen mellan 2020-2022. Projektet drevs för att engagerade personer behöver uppmuntras för att ytterligare kunna lyckas och det är viktigt att bygga nya nätverk. Projektet finansierades av Framtidsbanken.
Nu när Klas kommer till Falkenberg igen så finns vår förening med och bjuder in så att fler kan få möjlighet att ta del av hans inspiration.

Lite kort om föreläsningen
I Klas föreläsning släpps endorfinerna loss och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör. Vi behöver nog detta mer än någonsin och Falkenbergs Stadsteater är en ypperlig plats att ha roligt på och få lite distans till vår omvärld. Klas tar avstamp i behovet av att få träffas, att få skratta ihop, och att få samlas i stora sällskap. Han konstaterar att vi går en framtid till mötes som är kantad av ovisshet och detta efter två år av pandemi med både nödvändig och överdriven oro med både kloka och vansinniga beslut. Det behöver luftas, vädras ut och garvas åt samtidigt som vi hittar energi och framtidstro mitt i galenskapen. 
Det kommer bli en rolig kväll – men också allvarsamt och berörande.

Datum & tid: 18 april kl. 19.00
Plats: Falkenbergs Stadsteater
Biljettpris: 395 kr inkl moms

Du bokar via denna länk >>>

 

Tid

(Tisdag) 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

Utskick - ja tack!

Vill du ta del av våra kostnadsfria utskick via e-post och följa vad vi gör? Registrera dig genast!

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy