fbpx

3 min FBG

Nu händer det grejer mitt i stan. Det närmar sig en första inflyttning i Kvarteret Hjulet och på Gallerian är det också full fart med nya etableringar som Coop och Beyond Retro. Och mer är på gång. Häng med på en rundtur med 3 minuter FBG guidade av bland annat Göran Nergården och Jenny Wulf.

3 minuter FBG med Christoffer och Julie som flyttade från Oslo för att bygga sin dröm i Ugglarp. Tillsammans driver de Villa Surf Garden och lockar kitesurfare besökare året om.

Vi besöker offensiva Glesys i deras nybyggda datacenter i Falkenberg. Där möter vi grundaren och VD:n Glenn Johansson och CFO:n Susanne Nilsson. 

Falkenbergs kommuns största investering någonsin öppnar efter 6 års arbete med planering och byggande. Flera hundra personer har varit involverade och många lokala entreprenörer. Här träffar vi några av dem när de sista detaljerna fixas till innan öppnandet den 8 juni 2020.

Här hittar du alla våra 3min FBG filmer samlade.

En återblick på Näringslivsdagen 2020 i Falkenberg. Med massor av energi! Du hör och ser Mouna Esmaeilzadeh även känd under Dr Mouna. Företagarnas vd Günther Mårder är van att besöka Näringslivsdagar och säger att det är unikt i Falkenberg! Och naturligtvis har vi intervjuat några av alla de 1 000 deltagarna.

Under Näringslivsdagen i Falkenberg 2020 visades denna film om Näringslivet Falkenberg. Om var entreprenörskapet kommer ifrån, viktiga framgångsnycklar, vikten av att bygga nätverk och framtidstro. Medverkande: Christian Dahlqvist, Marinette Larsson, Jonas Källström och Magnus Wernersson.

Annika Korenado Andersson, Årets Falkenbergare 2019. Som ambassadör för sin hembygd medverkar hon i olika initiativ och delar generöst med sig av sin aura som en av Sveriges roligaste kvinnor.

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy
    X