fbpx

3 min FBG

Falkenbergs Matdagar, Falkenbergs Skafferi och alla de många restauranger som bjuder på kulinariska upplevelser för både öga och gom gör vår stad till en stolt matdestination. Kockduellen som genomförs på grundskolan är ett fantastiskt exempel på hur näringslivet och skolan samarbetar och hur det kan bidra till att vi fortsätter att sprida smaker från den halländska myllan.

Näringslivet Falkenberg överraskar pristagaren Årets Falkenbergare 2020.
Årets pristagare Glenn Johansson är en visionär av stora mått som arbetar med några av de viktigaste sakerna världen just nu måste hantera – klimatet och digitaliseringen. Vid ett internt distansmöte med sina egna medarbetare överraskades han när juryns ordförande Christian Dahlqvist plötsligt dök upp i bild med det glada beskedet.

3 minuter FBG: Martin Eirefelt presenterar det första huset tankar kring företagsparken Stationshusen i Falkenberg. Dessutom tittar vi in hos en av de första hyresgästerna, Friskis & Svettis som storsatsar på folkhälsa i nya lokaler, mitt under pågående pandemi.

Nu händer det grejer mitt i stan. Det närmar sig en första inflyttning i Kvarteret Hjulet och på Gallerian är det också full fart med nya etableringar som Coop och Beyond Retro. Och mer är på gång. Häng med på en rundtur med 3 minuter FBG guidade av bland annat Göran Nergården och Jenny Wulf.

3 minuter FBG med Christoffer och Julie som flyttade från Oslo för att bygga sin dröm i Ugglarp. Tillsammans driver de Villa Surf Garden och lockar kitesurfare besökare året om.

Vi besöker offensiva Glesys i deras nybyggda datacenter i Falkenberg. Där möter vi grundaren och VD:n Glenn Johansson och CFO:n Susanne Nilsson. 

Falkenbergs kommuns största investering någonsin öppnar efter 6 års arbete med planering och byggande. Flera hundra personer har varit involverade och många lokala entreprenörer. Här träffar vi några av dem när de sista detaljerna fixas till innan öppnandet den 8 juni 2020.

Här hittar du alla våra 3min FBG filmer samlade.

En återblick på Näringslivsdagen 2020 i Falkenberg. Med massor av energi! Du hör och ser Mouna Esmaeilzadeh även känd under Dr Mouna. Företagarnas vd Günther Mårder är van att besöka Näringslivsdagar och säger att det är unikt i Falkenberg! Och naturligtvis har vi intervjuat några av alla de 1 000 deltagarna.

Under Näringslivsdagen i Falkenberg 2020 visades denna film om Näringslivet Falkenberg. Om var entreprenörskapet kommer ifrån, viktiga framgångsnycklar, vikten av att bygga nätverk och framtidstro. Medverkande: Christian Dahlqvist, Marinette Larsson, Jonas Källström och Magnus Wernersson.

Annika Korenado Andersson, Årets Falkenbergare 2019. Som ambassadör för sin hembygd medverkar hon i olika initiativ och delar generöst med sig av sin aura som en av Sveriges roligaste kvinnor.

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

    Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
    Integritetspolicy
    X