3 min FBG

Falkenbergs kommuns största investering någonsin öppnar efter 6 års arbete med planering och byggande. Flera hundra personer har varit involverade och många lokala entreprenörer. Här träffar vi några av dem när de sista detaljerna fixas till innan öppnandet den 8 juni 2020.

En återblick på Näringslivsdagen 2020 i Falkenberg. Med massor av energi! Du hör och ser Mouna Esmaeilzadeh även känd under Dr Mouna. Företagarnas vd Günther Mårder är van att besöka Näringslivsdagar och säger att det är unikt i Falkenberg! Och naturligtvis har vi intervjuat några av alla de 1 000 deltagarna.

Under Näringslivsdagen i Falkenberg 2020 visades denna film om Näringslivet Falkenberg. Om var entreprenörskapet kommer ifrån, viktiga framgångsnycklar, vikten av att bygga nätverk och framtidstro. Medverkande: Christian Dahlqvist, Marinette Larsson, Jonas Källström och Magnus Wernersson.

Annika Korenado Andersson, Årets Falkenbergare 2019. Som ambassadör för sin hembygd medverkar hon i olika initiativ och delar generöst med sig av sin aura som en av Sveriges roligaste kvinnor.

Bli medlem

Näringslivet Falkenberg är ett aktivt forum för många företagare och vi blir gärna ännu fler.

E-post utskick

Vill du ta del av våra e-post utskick, registrera dig genom att klicka på Registrera knappen.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
X